Martini Jongenskoor Sneek | Martini Meisjeskoor Sneek
    Martini Jongenskoor Sneek - Martini Girl Choristers
Zie ons op Youtube Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook


Friese Uitmarkt 2017

9 september: Friese Uitmarkt

Op zaterdag 9 september a.s. is het MJKS present op de frUITtmarkt in Sneek. Bij de Martinikorenkraam kan het publiek terecht voor informatie over de 3 loten aan onze korenstam: het Martini Jongenskoor Sneek, het meisjeskoor The Martini Girl Choristers en het mannenensemble Martini Majeur. Onze nieuwe stemcoach Sippie Broersma zal met een eigen kraam aanwezig zijn met haar organisatie SneekVocaal.nl.

De frUITmarkt vormt de aftrap van het nieuwe culturele seizoen in Súdwest-Fryslân. Langs de Westersingel, Julianastraat en de Kerkgracht in Sneek vindt een groot aantal optredens plaats op het gebied van muziek, dans, theater en musical.

We hebben een nieuwe folder en uiteraard kunnen kinderen zich opgeven voor het nieuwe lesprogramma. We doen ook mee met de Appelkaart: kinderen kunnen bij ons terecht voor een vocale opdracht en krijgen daarna het gewenste stempel.

Op het korenpodium in Kunstencentrum Atrium zal Martini Majeur 's middags een kort optreden verzorgen.

Het wordt een mooie dag, vol met interessante activiteiten en heel veel informatie over het komende culturele seizoen. Kom dus allemaal naar de frUitmarkt en bezoek onze kraam en ons optreden!

Voor meer informatie: theatersneek.nl/programma/fruitmarkt-2/

home ...