Martini Jongenskoor Sneek | Martini Meisjeskoor Sneek
    Martini Jongenskoor Sneek - Martini Girl Choristers
Zie ons op Youtube Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook

Woensdag 23 december: Livestream Highlights of christmas

Choral Evensong

Choral Evensong

Op woensdag 23 december zal er het traditionele klassieke De Fryske Marren kerstconcert georganiseerd worden. Uitvoerenden zullen zijn het Martini Jongenskoor Sneek olv Gerard van Beijeren en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest onder leiding van de Jouster dirigent Jan Vermaning. Het repertoire zal bestaan uit traditioneel kerstrepertoire in een traditioneel en klassiek jasje.

De speciale arrangementen zullen in een feeërieke Rooms Katholieke kerk te Joure ten uitvoer worden gebracht. Anders dan voorgaande jaren, zal geen publiek aanwezig kunnen zijn, maar het bijzondere traditionele concert zal live worden gestreamd. Naast streaming zal het concert worden opgenomen. Deze opname zal kosteloos beschikbaar worden gesteld aan zorginstellingen (oa rust- en verpleeghuizen) zodat zij op de hun gewenste tijden het concert kunnen aanbieden aan hun bewoners en achterban.

Via de live-streaming kunnen we verbonden zijn met elkaar en in dit verband samen 'kerst vieren'. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door steun van de gemeente De Fryske Marren! Het is superfijn dat de gemeente openstaat voor mogelijkheden en daarnaast een belangrijke steunpilaar is.

Verder wordt het concert ondersteund door lokale Fryske Marren ondernemers (MKB- ers).
De organisatie ligt in handen van de stichting Noord Nederlands Kamerkoor ism de RK parochie te Joure.

tekst: Joureregio.nl.

Link van het concert. Vanaf 19.30 al bereikbaar om af te stemmen:
Choral Evensong

home ...