Martini Jongenskoor Sneek | Martini Meisjeskoor Sneek
    Martini Jongenskoor Sneek - Martini Girl Choristers
Zie ons op Youtube Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook

muziekaandeluts.nl

Onder de naam Muziek aan de Luts wordt nu al voor het 19e jaar een serie concerten georganiseerd in de monumentale kerk “It Breahûs” aan de van Swinderenstraat in Balk.De kerk staat aan de boorden van het water dat het Slotermeer verbindt met de meren in het zuidwesten van Friesland. De Luts maakt deel uit van de Elfstedenroute en is belangrijk voor de waterrecreatie. It Breahûs is een rijksmonument, gerestaureerd in 1997 en leent zich, door een fantastische akoestiek heel goed voor kleinschalige concerten.

Jaarlijks worden in de periode van april tot oktober concerten georganiseerd, meestal op de vrijdagavond en zondagmiddag. Bij de programmering wordt gestreefd naar hoge kwaliteit. Professionele musici en gekwalificeerde amateurs worden gecontracteerd. Tegelijk is laagdrempeligheid van de concerten een uitgangspunt. De concerten zijn vrij toegankelijk maar er wordt van uitgegaan dat de bezoekers wel een financiële bijdrage van ongeveer €5,00 in de collecteschaal deponeren.

Evensong Martini Jongenskoor Sneek

Het Martini Jongenskoor Sneek mag dit jaar een van de gasten zijn!
Op Op vrijdag 12 mei brengen wij de muzikale delen van een Engelse Choral Evensong. De orgelbegeleiding wordt verzorgd door Roelof van Luit.

Aanvang: 20:30 uur

muziekaandeluts.nl

Download hier het jaarprogramma van Muziek aan de luts.

muziekaandeluts.nl


home ...