Martini Jongenskoor Sneek | Martini Meisjeskoor Sneek
    Martini Jongenskoor Sneek - Martini Girl Choristers
Zie ons op Youtube Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook

Zaterdag 29 juni 2019 - DrachtenOpen les: Zangrepetitie voor jongens en meisjes

Martini Jongenskoor houdt open les op nieuwe locatie in Drachten!

Sinds april repeteert het bekende Martini Jongenskoor uit Sneek op de maandagen in de Grote Kerk in Drachten.

Ben je nieuwsgierig naar wat de kinderen leren tijdens een repetitie of zangles? Kom dan naar de open les op zaterdag 29 juni a.s. De open les zal worden verzorgd door artistiek leider van het koor, Trevor Mooijman en de zangdocente Sippie Broersma. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met een aantal zangers van het koor.

Wanneer: Zaterdag 29 juni 2019
Hoe laat: 14:00 - 15:00 uur
Locatie: Grote kerk Drachten
De Drift 2, 9203 GG
Entree: Gratis, inclusief koffie/ranja

Het Martini Jongenskoor is onderdeel van Stichting Martini Koorschool Sneek, dat is opgericht in 1995. Onder de Koorschool fungeert ook een mannengroep dat vaak samen met de jongens uitvoeringen verzorgt. In de nabije toekomst hoopt de stichting ook (weer) een meisjeskoor te kunnen starten.

Het repertoire spitst zich toe op werken uit de Engelse koorliteratuur. Vaste uitvoeringen vormen de Festivals of Lessons and Carols for Advent en de Anglicaanse Evensong. In de passietijd wordt op diverse podia in Nederland medewerking verleend aan uitvoeringen van Bach's Matthäus Passion. Het koor is een concertkoor, geen kerkkoor, maar verleent wel medewerking aan liturgische bijeenkomsten (vespers, evensongs).

Lees ook: Lessenhome ...